Koppelman Uw Hypotheekman, heeft hart voor úw hypotheek!

Je bent van harte welkom voor een gratis orientatiegesprek aan het Westeinde in Vriezenveen om samen eens vrijblijvend de mogelijkheden te bekijken!

Mijn klanten voorzien van een passend advies, dat is waar ik het voor doe

Je kunt voor alle situaties voor jouw hypotheek bij mij terecht

Verzekeren doe je pas goed als je een persoonlijke afweging hebt gemaakt welke risico’s je wel kúnt en wílt lopen en welke niet. Graag bekijk ik in een persoonlijk (advies)gesprek wat bij jouw persoonlijke situatie en wensen past.

De volgende verzekeringen kunnen gesloten worden bij een hypotheekadvies:

Een woonhuisverzekering/opstalverzekering wordt door de meeste hypotheekverstrekkers verplicht. Zo’n verzekering vergoedt de meest voorkomende schades aan jouw huis. Te denken valt aan brandschade, waterschade en stormschade.


Ben je gemoedsbezwaard? Lees hieronder meer informatie.

Een hypotheek of verzekering nodig?

Je kunt voor alle situaties voor jouw hypotheek bij mij terecht

Verzekeringen

Verzekeren doe je pas goed als je een persoonlijke afweging hebt gemaakt welke risico’s je wel kúnt en wílt lopen en welke niet. Graag bekijk ik in een persoonlijk (advies)gesprek wat bij jouw persoonlijke situatie en wensen past. Een woonhuisverzekering/opstalverzekering wordt door de meeste hypotheekverstrekkers verplicht. Zo’n verzekering vergoedt de meest voorkomende schades aan jouw huis. Te denken valt aan brandschade, waterschade en stormschade.

Gemoedsbezwaarden

Je kunt een hypotheek afsluiten zonder verzekering indien je gemoedsbezwaarde bent. Een woonhuisverzekering is normaal gesproken verplicht bij iedere geldverstrekker. Je bent geregistreerd gemoedsbezwaarde als je van de Sociale Verzekeringsbank (SVB) een ontheffing van de premieplicht hebt ontvangen. Een hypotheek zonder verzekering is een uitkomst speciaal voor mensen die om principiële redenen geen verzekeringen willen afsluiten. De geldverstrekker sluit dan zelf een verzekering af. Graag leg ik dit verder uit in een afspraak. Maak hiervoor een kosteloos oriëntatiegesprek. Van harte welkom!

Blogs en nieuws

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte over hypotheken en verzekeringen.

NHG in 2024

Hoewel de gemiddelde prijs van een koopwoning in het afgelopen jaar min of meer gelijk is gebleven, gaat de maximale hypotheek met Nationale Hypotheekgarantie (NHG) in 2024 toch omhoog.

Gunstig energielabel loont meer dan ooit

Mede door de energiecrisis worden de verschillen tussen huizen met een gunstig en een minder gunstig energielabel steeds groter. Niet alleen in prijs en prijsvastheid, ook in verkoopbaarheid.

Einde rentevasteperiode hypotheek

Bij het afsluiten van een hypotheek kiezen veel huizenkopers ervoor de hypotheekrente voor een bepaalde tijd vast te zetten: de rentevaste periode...